fbpx

Bemutatkozás

Történetünk

Csapat

Hogyan indultunk?

2008-ban kezd?dött a tisztítószerek fejlesztése, amikor még az ipari takarítás volt cégünk fő profilja. A területek, amelyeket takarítottuk a legnehezebb feladatok között említhető. Rövid idő alatt kellett megoldanunk hatalmas összetett felületek teljes körű fertőtlenítő takarítását. Volt ezek között zuhanyzó, mellékhelység, szőnyeges, parkettás, kővel burkolt felület, bútorzat, stb. Rengeteg (akkor még nem saját) tisztítószert használtunk, melyek között volt olyan, melynek nem volt jelentős kipárolgása, de volt olyan, ami komoly illatanyagot bocsátott ki a használat után. Ezzel több problémánk is adódott.

Miért fejlesztettünk saját tisztítószert?

Az hogy eljutottunk ehhez a jelenleg mondhatom csodálatos eredményhez az ok a következő volt:

Sok esetben reggel, merthogy éjszaka végeztük a takarítást tehát reggelre nem tűntek el az illatok/szagok a helységekből.
Ez betudható volt a szellőzésnek is, de az tény, hogy reggel olyan vegyszer párlat maradt a területen ami az ügyfeleinknek nem felelt meg.
Ekkor kezdtünk gondolkodni, hogy milyen alternatív megoldással lehetne kiváltani ezeket a tisztítószereket.
Volt akkor is már megoldás, de az még nagyon gyerekcipőben járt akkoriban. Teltek az évek, és sok különböző eredményt sikerült produkálnunk.
A fejlesztések és tesztelések során a fő szempont volt, hogy teljesen illatanyag mentes és a lehető legkevesebb vegyszer használatával tudjunk olyan magas hatásfokú tisztítószert készíteni, mely minden területen alkalmazható.

Aztán sikerült saját termékeket alkotnunk.

Sikerült elérnünk ezt az eredményt, és évek múltával mindenhol konkrét
eredményeket tudtunk felmutatni. Kimondhattuk, hogy megcsináltuk a saját tísztítószerünket. Az elmúlt két három évben rengeteg jogszabályt körbejártunk és fejlesztettünk, hogy a termékünk ne csak piacképes legyen hanem kiemelkedjen a jelenlegi termékek közül. Szerencsénkre 2015-ben az egységes nemzetközi CLP rendeletet életbe léptették, melynek mi teljes mértékben megfeleltünk, sőt többet is nyújtottunk mint amit az elvárások kértek.

A termékek, amelyeket gyártunk, nem minősülnek veszélyes keveréknek, mert hatóanyag tartalmuk annyira kevés veszélyes alapanyagot tartalmaz, így számos más előnnyel is rendelkezik.

Az OG BIOclean termékek különleges előnye.

Például nem szükséges ADR-es teherautóval szállítani. Mivel nem veszélyes keverék így a tárolása is sokkal egyszerűbb, nem beszélve arról hogy haszálat során megkíméli az emberi munkaerőt és a tárgyi értékeket is. Azonban a legfontosabb tulajdonsága, hogy nem okoz semmiféle egészségügyi károkat a vele dolgozó számára, kisgyereknek vagy az élővilág számára, hatékonysága mégis felveszi a versenyt a profi tisztítószerekkel.

Az összetevőket is úgy válogattuk össze, hogy a biológiai lebomlásuk 96 és 98% közé esik, tehát a hatékonyság mellett abszolút a környezettudatosságot tartottuk szem előtt.

Azóta több ipari fejlesztésünk is piacra került a felhasználóink megelégedésére.

Így született meg az OG BIOCLEAN termékcsalád, amelyet főleg az ipari takarításban használnak vevőink például az szállodaiparban, általános épülettakarításokban, raktárakban, gyárterületeken stb. is alkalmaznak.

Simon Balázs

Értékesítő, Social Media Szakértő

+36 30 95 78 937

simonb@hunhigienia.hu

Szpéhi Fatime

Asszisztens

iroda@hunhigienia.hu

Baranyai Dávid

Ügyvezető

baranyai@hunhigienia.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

Kérdése van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írjon nekünk bátran és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Budapest, Magyarország

Elérhetőség 

Iroda és levelezési cím:

1125 Budapest, Kútvölgyi út 50.

iroda@hunhigienia.hu

Minden jog fenntartva © 2017 | Hun Higiénia Kft. | Created by Simon Balázs