fbpx

Csapatunk

Simon Balázs

Értékesítő, Social Media Szakértő

+36 30 95 78 937

simonb@hunhigienia.hu

Social Media szakértői tevékenységem kezdete egybe esik a tisztítószerek világának közelebbi megismerésével. Először egy magyar mosószer brand munkatársaként ismertem meg és szerettem meg e területet, majd az OG Bio Clean egy teljesen egyedi és új oldalát mutatta meg a tisztító és takarítószerek világának.

Természet kedvelőnek tartom magamat, valószínűleg lakhelyem elhelyezkedése és az ez adta kirándulási lehetőségek is nagy szerepet játszottak ebben. Nagyon fontos a környezetünk védelme, ezért nagy öröm számomra, ha célunkhoz egyre több partner csatlakozik és együtt gondoskodunk jövőnkről, unokáink jövőjéről. Célunk a káros vegyszerek használatának csökkentése úgy, hogy mégis hatékonyak legyünk tisztítószereinkkel!

Úgy érzem, hogy nem egy termék eladása, hanem egy hiány pótlása, partnereink segítése a feladatom egy közös cél elérésének érdekében.
Mindig csapatjátékosként tekintek magamra, melyet kedvenc elfoglaltságom, a labdarúgás csak erősített az évek alatt. Egyedül senki sem lehet olyan sikeres, mint csapatban, hasonló gondolkodású emberekkel együtt dolgozva! ”Egynek minden nehéz; soknak semmi sem lehetetlen.”

Szpéhi Fatime

Asszisztens

+36 30 553 96 08

iroda@hunhigienia.hu

Nekem is van egy álmom….egyszer már valakinek volt, meghatározó ember és gondolat vált belőle… én pedig benne, ebben és így hiszek….

Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy rengeteg féle cikket szívesen megírok, de a magamról való írás az, ami sosem ment igazán jól. 30+ évet összefoglalni pár száz karakterben borzasztóan nehéz, ahhoz viszont, hogy az olvasóban/vásárlóban bizalom alakuljon ki egy cég alkalmazottaival szemben muszáj valamennyire mégis a lényegre fókuszálva megtenni ezt. Így tehát álljon itt pár gondolat rólam:

Szpéhi Fatime vagyok. 15 éves korom óta foglalkozom a környezet- és 18 éves korom óta az állatvédelemmel.  Életem során sok dolgot tanultam, melyek nagyrészt az oktatás és a mentorálás köré csoportosíthatók. Hiszek a LLL (LIfe Long Learning) elvében, hiszem hogy életünk során minden pillanatban tudunk tanulni, ha eléggé nyitottan állunk hozzá. Rám legnagyobb hatással tanulmányaim során a Buddhista Főiskola volt, ahol nem csak a buddhizmusról, hanem leginkább önmagamról tudtam meg nagyon sok dolgot. Itt ismerkedtem meg Baranyai Dáviddal, akivel már a főiskolán is voltak közös együttműködéseink és utána is.

Sok ember szerint rózsaszín világban élek, mert hiszek az erőszakmentességben (ahimszá), hiszek a békés együttélés lehetőségében, a szabadság- és az egyenlő jogokban. 7 éve nem fogyasztok húst és minden egyéb dolgot igyekszem párommal együtt, közösen magunknak megtermelni. Születésemtől kezdve Budapesten éltem, ám tavaly az életem 180 fokos fordulatot vett,minden addigit a hátam mögött hagytam és elköltöztem Hódmezővásárhelyre. Azóta digitális nomádként, virtuális asszisztens munkakörben tevékenykedem.

Kreatív embernek tartom magamat, szeretem a kihívásokat az életben. Sok terv van a fejemben, melyeket lépésről lépésre szeretnék megvalósítani a következő 5 évben.

Környezetünk védelme nem egyéni érdek, hanem a nagy közös jövőnk érdeke, mert ahogyan egy idézetben olvastam: „A Földet nem szüleinktől örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön”. Azt gondolom a példamutatás és az oktatás lehet a kulcsa annak, hogy a körülöttünk lévő világra vigyázzunk és megóvjuk. Hiszem, hogy még nem késő észrevennünk, hogy nem a másik szemete van a földön,amit könnyedén átléphetünk, hanem mindannyiunké, amiért le kell hajolni,felvenni és a megfelelő kukába kidobni. Nem feltétlen kell egyből globálisan gondolkodni, elég ha kisebb lépésekkel kezdünk neki. Ha a saját otthonunk rendben van, az hatni fog a környezetünkre is és a kör lassan ki fog tágulni.

Baranyai Dávid

Ügyvezető

baranyai@hunhigienia.hu

12 éves tapasztalattal rendelkezem az értékesítés területén. 8 éve főként higiéniai termékeket értékesítek. Van gyakorlatom a tisztítószerek, takarítógépek, banki szoftverek, könyvelési applikációk, kereskedelmi szoftverek, és értékesítési és egyéb szolgáltatások forgalmazásában is.
Elkötelezett vagyok a környezetvédelem és a személyi fejlesztések felé. Szerintem a környezetünk védelme nem lehetőség, hanem egészségünk alapfeltétele. Hiszek benne, hogy mi magunk teremtjük meg a saját és a következő generáció fejlődéséhez azokat a feltételeket, amiben egészségesen és lendületesen fejlődhetünk.

Sok önfejlesztő és üzleti könyvet olvasok azért, hogy fejleszteni tudjam a képességeimet és ki tudjam, hozni magamból a rejtett erőforrásokat is.
Sokat merítek az üzletmenethez és a hétköznapi élethez is a keleti bölcsességek, és vallások tanításaiból és a harcművészetek filozófiájából is. Jellemzően könnyen teremtek kapcsolatot más emberekkel és előszeretettel dolgozom azért, hogy másokat is sikerre segítsek. Nagyon szeretem az erdőt, az állatokat, a zenét és a művészetek különböző fajtáit.

A művészettel csodáljuk az élet szépségeit, és lélegzetvételnyi szünetet nyerünk az egybe olvadó hétköznapok rohanásában ahhoz, hogy ebben a pillanatnyi békében, önmagunkra és igaz dolgokra leljünk, minta épp ismerős helyre érkeznénk. Legyen szép napotok 🙂

Lépjen velünk kapcsolatba

Kérdése van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írjon nekünk bátran és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Budapest, Magyarország

Elérhetőség 

Iroda és levelezési cím:

1125 Budapest, Kútvölgyi út 50.

iroda@hunhigienia.hu

Minden jog fenntartva © 2017 | Hun Higiénia Kft. | Created by Simon Balázs