fbpx

Tisztítószerek

Egy környezettudatos, fenntartható világ irányában elkötelezett termékcsalád.

Ipari felület tisztítószer

98%-ban biológiailag lebomló!

Az OG BIOCLEAN Ipari felület tisztítószer segítségével, szinte újjá lehetvarázsolni a kültéri kőfelületeket, burkolatokat, homlokzatokat. Könnyedén eltávolítja, akár a makacs szennyeződéseket is. A tisztítószer alkalmazható; márvány, gránit, kültéri járólap, beton és egyéb kőfelületeken egyaránt.

Szauna tisztítószer

98%-ban biológiailag lebomló!

Az OG BIOCLEAN Szauna tisztítószer segítségével tisztíthatja a szauna és gőzkabin belső illetve külső felületeit. Bármilyen felületen alkalmazható, melynek a víz nem árt. Könnyedén eltávolítja, akár a makacs szennyeződéseket is. A tisztítószer alkalmazható; márvány, gránit, fa, fém és egyéb felületeken egyaránt.

Szőnyeg és kárpittisztító

98%-ban biológiailag lebomló!

Az OG BIOCLEAN Szőnyeg és kárpittisztító, olyan erős hatásfokú alapszer, amely segítségével a legmakacsabb szennyeződések is eltávolíthatók. Szőnyegek, bútorkárpitok, fali drapériák gépi, illetve kézi tisztítására használható. Eltávolítja a makacs szennyeződéseket, és egyéb lerakódott koszfoltokat. Alkalmazható minden olyan típusú felületen, amelynek nem árt a víz. Gépi felhasználásra alkalmas.

Toalett olaj és illatosító

98%-ban biológiailag lebomló!

Az OG BIOCLEAN Toalett olaj és illatosító egy magas hatásfokú, biológiailag lebomló összetevőkből álló illatosító. Sokáig illatozó környezetbarát szer. Jelenlegi formájában ipari és lakossági felhasználásra is kiválóan alkalmas.

WAX Remover

98%-ban biológiailag lebomló!

Az OG BIOCLEAN Wax Remover alkalmazható minden hagyományos és vizes bázisú wax eltávolítására bármilyen felületről. Könnyedén eltávolítja, akár a makacs szennyeződéseket is. A tisztítószer alkalmazható; márvány, gránit, kültéri járólap, beton és egyéb kőfelületeken egyaránt.

Zsíroldó

98%-ban biológiailag lebomló!

Az OG BIOCLEAN Ipari zsíroldó, olyan alap tisztítószer, mely az extrém szennyeződéseket, olaj-és zsírmaradványokat távolítja el. Javasoljuk többek között, gyáraknak, élelmiszeripari cégeknek, szállodáknak, de akár targonca nyomok, vagy guminyomok eltüntetésére is alkalmas.

Lépj velünk kapcsolatba

Kérdésed van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Irj nekünk bátran és kollégánk hamarosan felveszi veled a a kapcsolatot!

Budapest, Magyarország

Elérhetőség 

Iroda és levelezési cím:

1125 Budapest, Kútvölgyi út 50.

iroda@hunhigienia.hu

Minden jog fenntartva © 2017 | Hun Higiénia Kft. | Created by Simon Balázs